20 gedachten over “Rekenen

  1. Esther, wat een leuk werkblad (van die donald duck). Ik heb hem uitgeprint en ga hem komende week gebruiken in mijn groep (groep 5). Ben er heel erg blij mee.

  2. Super bedankt voor al dat mooie werk dat jij maakt! Ik heb al veel van jou gebruikt. De kinderen vinden het geweldig én ze leren op een leuke manier.

  3. Hallo, wat een leuk materiaal!!! In onze school leren wij de tafels in een andere volgorde aan. Eerst die van 2, 5 en 10. Daarna 4, 8 en 7. Aangezien het buitengewoon onderwijs is, zullen ze de tafels niet zo snel leren en is veel inoefening vereist. Ik vind jouw pixel deelsommen enorm tof, maar kan ze niet gebruiken door de volgorde van de tafels (2 tem 5 / 6 tem 10) Heb je toevallig zo’n oefening met enkel de deeltafel van 2, 5 en 10 of een aanpasbare versie zodat ik zelf sommen kan invullen?
    Alvast een dikke merci!

  4. Hoi Esther, ik ben fan van je mooie materialen. Zeker als ze in te zetten zijn in coöperatieve leervormen maar ik mis op de kaartjes de uitkomst. Het moet ook controleerbaar zijn, dat maakt het nog effectiever. De uitkomsten kunnen op de achterzijde van het kaartje of in het klein onderin zodat daar, bij het tonen van het kaartje aan de ander, de vinger op de uitkomst gehouden kan worden.

Geef een reactie