12 gedachten over “Spelling

 1. Wat een superleuke spelletjes, die ik weer kan gebruiken voor de andere onderdelen van Taalverhaal.nu. Dank je wel.

 2. Hallo naamgenoot,
  Heel hartelijk dank voor het delen van je materialen. Wat geweldig dat je je dat doet. Ik heb net het een en ander gedownload. Ik weet zeker dat mijn SBO-groepje komende week enthousiasten aan het werk gaat.

 3. Leuke opdrachten, ook al hebben we een andere taalmethode, toch kunnen we aan de hand hiervan extra inoefenen!

 4. Wat gaaf, die Kaboom met de letterzetter! Heb je toevallig ook een Kaboom van de tekendief zodat ik ze door elkaar gehusseld kan inzetten? Als je die niet hebt, geen problemen hoor! Maar zou ik dan heel misschien jouw lege format van de letterzetter mogen gebruiken om er zelf een van de tekendief te maken? Die zal ik dan met jou delen uiteraard.

  In de cito bleek hier dat deze categorie nog niet helemaal lekker wordt beheerst…

  Hopelijk kan ik het gebuiken, geniet van je weekend!

  Groetjes Tanja

   1. Goedemorgen Esther,

    Ja, dat klopt. Is ook wel jager en bakker regel. Ik wil het ook wel maken hoor, maar dan zou ik geef hetzelfde format gebruiken zodat ik ze in de klas door elkaar kan gebruiken.

    Groetjes Tanja

 5. Ik heb jouw kaboum spel idee gebruikt voor een Franse les in het middelbaar onderwijs om de spelling van nieuwe woordenschat te oefenen. Leuk idee!

 6. Hoi Esther,
  ik maak regelmatig gebruik van jouw spelletjes en oefenmateriaal.
  Ik ben zelf een digibeet, het lukt mij niet om mooie vakjes ect te maken.
  Wat mijn wens zou zijn is een achterkantje bij de Kaboom spelletjes, als ik het spel print en lamineer, kunnen de kinderen de woorden erdoorheen zien schijnen. Zou je voor mij eenmalig een achterkantje kunnen maken; voor iedereen te gebruiken natuurlijk. Kun je het dubbelzijdig afdrukken ene kant(blad) de oefenwoorden, tweede kant (blad) de achterkantjes.(6x op een blad) Zou ik heeeeel blij mee zijn!!

Geef een reactie