Winkel geopend!

Vanaf nu heb ik een webwinkel geopend waar tegen betaling materialen zijn te downloaden. Veel van mijn materialen deel ik gratis, omdat ik het erg leuk vind om de betrokkenheid van kinderen in het leren te vergroten. Ik besteed veel tijd en aandacht aan het maken van de materialen en daarom heb ik een aantal leuke en uitgebreide pakketten nu ook tegen betaling beschikbaar gemaakt.

Ik blijf gewoon regelmatig gratis materialen maken, want het belangrijkste vind ik dat kinderen kunnen blijven leren op een leuke manier!

5 gedachten over “Winkel geopend!

 1. Hi Esther, wat een leuke dingen allemaal. Ik ben fan!
  Ik wil graag de complimentenkaartjes bestellen, ik zie alleen het winkelwagentje niet meer. Waar kan ik die vinden op de site?
  Alvast bedankt.
  Groet Marlon

 2. Beste Esther,

  Ik heb vanmiddag de downloads besteld en betaald voor het vriendenboekje afscheid leerling. Ik heb alleen het bestand niet ontvang. Hoe kan dit opgelost worden?
  Het ordernummer 3443.

  Groet Mylène Nijman

   1. Sorry, ik heb hem inderdaad in mijn spam box ontvangen. Heel erg bedankt! Ik ben er heel blij mee.

Geef een reactie